Selvom det er sommer, så ved vi at er altid vil være våde dag hist og her, hvor regnen står ned og solen er forsvundet. Og når efteråret først rammer os, så kommer der endnu flere af disse dage, imens Danmark stille bevæger sig i mod den kolde vinter.

Når først disse kolde og våde dage opstår, så har vi alle sammen en række ritualer som gør dagen meget bedre, og noget vi ligefrem kan se frem til. For mig består dette af en god og spændende bog på Kindlen og en dejlig kop varmt te fra Perchs. Alt sammen skal nydes i min dejligt ”hygge-hjørne”. hvor yndlings lænestolen og tæppet ligger klar til mig.

perchs

Jeg har brugt utallige timer på, at indrette det helt rigtig hjørne, da det er virkelig vigtigt for mig, at hjørne er det helt rette. Da vi ved at disse stunder ofte kommer i Danmark, så er der rigtig mange af os som har indrette disse hygge-hjørner. Hvis du smutter forbi Instagram, så kan du finder en række af disse under #hyggehjørne. Du kan blandt andet finde min og en masse andre.

1
5 6 3 2