Når vi bruger tiden på  skrive her på bloggen, så går vi begge meget og i fitness – og som vi allerede tidligere har skrevet om her på bloggen (se her), så er det skam også muligt at træne når der ligger et par meter sne. Efter at have tilbragt en del tid i Sverige og Norge, så er vi blevet glade for at svømme (som jeg skriv i tidligere indlæg – så minder svømning meget om den form for træning som vi gjorde, når der lå meget sne – se det tidligere indlæg).

Når vi ikke bruger tiden på at svømme, så er vi begge meget galde for at styrke træning i det lokale fitnesscenter – hvor vi begge pt. er i gang med squat udfordringen, for at se om vi kan komme helt tilbage til den gode gamle sommerform. Nu skal vi ikke fremvise det perfekte billede her på blogge, så vi vil da indrømme at vi begge godt kunne bruge at tabe et par enkelte kilo (hvis man kunne flet forbrænde, så var vi lykkelige).

Rumpen som alle kvinder ønsker

Når vi ikke svømmer eller går i fitness, så er jeg (Kristine) meget glad for at cykel – eller faktisk alt hvad man kan gøre udenfor (løb mv.), men icær min bmx har jeg savnet i Norge, da der ikke her var mulighed for at benytte sådan den (så den måtte erstattes med en snescooter).