Vi skriver efterhånden december, og det bliver koldere. Der er endnu ingen sne, men der var is på bilruderne og rim på fortovene i morges – winter is coming. Selvom juleferien nærmer sig med hastige skridt, er det stadig hverdag og børnene går i institution, og færdes stadig udendørs i mange timer om dagen i forbindelse med børnehaven eller skolens aktiviteter med børnene. Selvom det er vinter, kan man jo sagtens hygge sig udendørs, det kræver bare noget ordentligt tøj og ikke mindst nogle gode vintersko. Hvis I er forældre, kender I helt sikkert problematikken i at finde den perfekte vinterstøvle – for findes den overhovedet, og i så fald hvor?

Stå fast, mit barn

En børnevinterstøvle skal være i orden. Den skal kunne så mange ting, at man næsten skulle tro, at støvlen er magisk for at kunne opfylde alle de krav. Men ro på – der er hjælp at hente. byKier laver nemlig børnevinterstøvler, der gør det rigtig godt med hensyn til at passe på børnenes fødder i vinterhalvåret. Først og fremmest, kan børnene stå fast med byKiers støvler. Vinterstøvlerne har en god gummisål, der har mønster, så børnene ikke glider i glat føre. Dette er en vigtig egenskab da børn ofte har fart på, når de bevæger sig fra A til B eller når de er på legepladsen. Sålen giver også optimal støtte, så fødderne er passet på ergonomisk også.

byKier vintersko

Varme fødder

byKier producerer støvler i læder og med lækkert uldfor. Disse materialer giver tilsammen en vinterstøvle af høj kvalitet, da læderet holder vand ude og uldforet holder fødderne varme. Uld er et naturmateriale, som gør, at fødderne kan ånde alt imens de holder varmen. Ligeledes er læder et åndbart materiale, som blot skal imprægneres for at holde vand ude samt rengøres med skum når der kommer saltrender på. Kvalitet behøver ikke koste en bondegård, og hos byKier finder du støvler i høj kvalitet men til en pris, der er til at forstå. Du kan også melde dig ind i kundeklubben, så du får yderligere procenter på dit køb.