Er jeg for gammel?

Så er det weekend efter den første arbejdsuge i det nye år. Det har været hårdt at komme i gang igen – men sådan er det jo altid efter en god lang ferie. 😉 Nå, men min weekend er ikke bare ren afslapning på sofaen, jeg er nemlig blevet spurgt af min kammerat, om jeg vil være bartender på en lille bar. Det har jeg været fire gange før, så det er kun en gang i mellem, hvor jeg lige får lov at være lidt ung igen. :) Det bliver sjovt at være bartender igen, men samtidig tænker jeg: Er jeg for gammel til det ungdomspjat? Hvad synes I?

a-beer-in-a-pub-1171697-m Jeg prøver da så vidt mulig at holde mig i god form, nu da jeg er fitness instruktør. Men jeg føler at mine smilerynker bliver mere og mere tydelige .. Mon man kan se det i mørket?
Ej, de fleste har alligevel fået mere end én øl og jeg prøver så vidt mulig at sminke mig, så man ikke opdager min alder. Det skal jo ikke ligefrem stå i panden af mig, at jeg ikke burde være bartender længere. Det er også kun engang i mellem – Det er i hvert fald min undskyldning! 😉

Det bliver sjovt at prøve igen. Det kan være jeg skulle skrive en opdatering om aftenen. Har I lyst til det? :-)