Uheldet er ude

Så var mit held ikke længere med mig, min elskede iPhone er nemlig gået hen og er gået i stykker! NEJ! Den har ellers holdt godt med mig både i Sverige og Norge, og ha altid været elsket – R.I.P elskede iPhone.

Det var min første reaktion efter at jeg havde fået en ødelagt skærm på min iPhone, da jeg vidste at det ville kost kassen for at få en ny skærm i (eller det havde jeg i hvertfald hørt), men efter lidt søgen på nettet, så gik det op for mig, at det faktisk ikke var så dyrt som først antaget. Da jeg ahvde en iPhone 4, og derved ikke den nyeste model, kunne det faktisk lade sig høre billigt, en iphone reparation for min mobil ville kun komme til at koste 750 kroner, hvilket jeg synes er billigt, når man tænker på hvad en nye telefon koster.

Jeg fik udført min reparation hos iEkspert (se dem her), og jeg var godt tilfreds med både servicen og prisen – hvis lige de ikke havde så varmt et butiksrum (ja, jeg skal jo brokke mig lidt) så havde de fået 5 stjerne fra mig.

Min iPhone er nu kommet hjem til mor, og den bliver passet og plejet så godt som jeg nu kan. Jeg skal dog ud og have købt mig et bedre cover (mere end bare en bumper) som kan benytte min iPhone bedre. Nogle der har nogle gode ideer til hvor jeg får sådan en?