Det bliver koldere og koldere, og derfor leder vi efter lidt nyt til garderoben, som kan holde os varme i den mørke tid. Når skiftet går fra varmt vejr til det kolde, har vi brug for sweatre, sweatshirts og lækre skjorter til at supplere vores sommertøs garderobe, men det kan hurtigt løbe op. Det danske tøjmærke Les Deux har lukket op for noget, mest af alt minder om Palles gavebod. På deres hjemmeside finder man mærkevarer på udsalg og godt vintertøj på tilbud, så pengepungen ikke bliver helt udtømt. Les Deux laver herretøj og dametøj til den bevidste forbruger, der ønsker lidt mere af sit outfit. Udsalget hos Les Deux er allerede godt i gang, og det bugner af lækre styles til lave priser.

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 14.23.57 Skærmbillede 2014-09-24 kl. 14.23.47

På siden for udsalg finder man de klassiske Les Deux sweatshirts i grå og blå toner, som passer godt til efterårets tendenser. De er rigtig flotte med en skjorte inden under, og udvalget af skjorter hos udsalget er også fremragende. Her forefindes de lysere farver i lys blå og hvid med det fine logo på i venstre side, som symboliserer Les Deux. Det er nok ikke helt uden tanke for det samlede look, at de styles netop er fra Les Deux begge to. Man kan sagtens mixe farverne lidt og bruge en hvid skjorte under en bordeaux trøje for at få lidt kontrast. Det giver et sofistikeret look, som kom man straight from Harvard.

Er man mere til de åbne hoodies med lynlås, har Les Deux også smidt nogle af disse på udsalg. Til basis garderoben, som strækker sig over hele året er der flere t-shirts til alle stilarter og ønsker. Les Deux stiler efter at lave behagelige og anvendelige t-shirts, der kan bæres af alle. Af Les Deux t-shirts på udsalg finder du både de bordeaux og blå farver, men også neutrale grå, hvide og sorte farver for et mere ensartet look. De kalder det selv sofistikeret, og stadig urban style.

Til pigerne er der flere flotte toppe med de klassiske Les Deux mærker på og på tilbehørssiden er der herre ure på udsalg, som giver prikken over i’er i sidste ende for at fuldføre looket. Les Deux laver de flotteste herreure med stor urskive og remme der kan skiftes

Med et helt look fra Les Deux shoppet på udsalg går man således ikke galt i byen når der skal købes ny efterårsgarderobe på udsalg.