Work out! Work hard!

Når jeg ikke har tid til at komme i fitnesscentret og træne, så er det rart at jeg har muligheden for at gøre det der hjemme. Især her til vinter bliver det godt, for når man ikke orker at kæmpe sig igennem massive snemasser (næsten træning nok i sig selv…) for at komme ned og svede i centret, så har man ingen undskyldning for ikke at gøre det der hjemme. Jeg har her samlet de ting jeg har stående i min stue og mit soveværelse, og som jeg bruger tit (host host, eller så tit som det er muligt at få taget mig sammen til at bruge det… 😉 ).

Alle tingene er fundet på Abilica, som har været rigtig gode til at både levere til tiden og til at vejlede om hvordan jeg skal bruge og indstille tingene (her tænker jeg især på spinningcyklen og ikke så meget på træningsmåtten…). Og så elsker jeg at mange af tingene kommer i lidt pigede farver så udstyret er lidt fint at kigge på – især når det nu skal stå i min stue :)

Måtten bruger jeg til gulvøvelser og også når jeg træner med kettlebells, for den er lidt bedre at stå på end mit gamle trægulv. Når jeg bruger spinningcyklen bruger jeg også pulsuret, for så kan jeg kører efter min maks-puls, så jeg er sikker på at jeg får noget ud af min træning. Jeg plejede at løbe meget, men efter en lyskeskade tror jeg nu det er bedre at prøve andre former for træning, og her faldt valget på spinning. Det er enormt effektivt, og selvom jeg egentlig ikke synes om at cykle rundt ude i den virkelige verden, så synes jeg at spinning er virkelig fedt! Lidt underligt, men på en spinningcykel kan jeg lige pludselig godt lide at mine lår brænder og syrer til… Mystisk :)

Hvordan træner i der hjemme? Og bruger i udstyr?