Tillykke til Sanne

Den varme sommer har ramt Danmark, og min krop er efterhånden begyndt at blive varm igen. Havde aldrig troet at der skulle gå så lang tid, før jeg rigtig fik varmen igen. Men nok om det danske vejr, vi har faktisk en dejlig nyhed, for Sanne er gået hen og blevet gravid med hendes kæreste. Faktisk er det et stykke tid siden, men det er først nu hun har gjort det offentligt.

Gode gaveideer

Derfor er jeg ved at planlægge en rigtig ”baby shower” hvor alle vores venner og veninder mødes i dejlig omgivelser til brunch, the og en helt masse andet lækkert. Dette betyder også at jeg skal have fundet den helt rigtig gave – da det er mig som afholder arrangementet, synes jeg også at jeg skal finde den helt perfekte gave. Da mig og Sanne også har været bedste venner de sidste 5/6 år, så er det vel også på sin plads. Derfor har jeg været ud og kigge på en masse forskellige gave muligheder, som jeg syntes jeg ville dele med jer (og bare rolig, har bedt Sanne om ikke at læse indlægget). Her er 2 gode gaveideer til den kommende mor:

1) Ventetøj. En hver førstegangsfødende er på udkig efter det helt rigtige sæt, som både passer til ens stil og er behageligt at have på. Se Mammashops ventetøj udvalg her.

2) Babyudstyr. Når moderen har klædt sig selv på, så er det vigtigt at have det rigtige legetøj. Noget legetøj som overholder alle krav, men som samtidig også er i lækkert design. Der anbefaler vi at se Mammashops babyudstyr udvalg her.

3) Babytøj. Babytøj er selvfølgelig også altid en sikker vinder, men hvis du ønsker at differentiere dig fra alle de andre gaver, så skal du ikke købe babytøj. Kom hellere på noget alternativt, eller benyt de 2 andre ideer.

Håber disse 3 forslag kunne bruges til at finde din gave, når dine veninder begynder at blive gravide på stribe (og tror mig, det skal nok komme).