Teambuilding øvelser med arbejde

I sidste weekend var jeg på et mindre ophold med arbejdet, hvor fællesskabet var i fokus med flere forskellige teambuilding øvelser, som skulle styrke vores daglige teamwork på jobbet. De mange teambuilding øvelser og opholdet foregik på et kursuscenter i Brøndby, nemlig Idrættens Hus. Vi tog 15 medarbejdere afsted til dette kursuscenter, hvor vi igennem teambuilding øvelser virkelig blev sat på prøve.

Idrættens Hus er som kursuscenter og som arrangør af vores teambuilding øvelser en fantastisk vært. Det veludstyret kursuscenter har flere forskellige kursus og skønne faciliteter til netop afholdelse af kurser og teambuilding øvelser, som der er specialiseret i.

Effekten af teambuilding

Vi gennemførte flere forskellige teambuilding øvelser i Brøndby, hvor vores tillid til hinanden i den grad blev prøvet af, hvilke havde effekt i samme sekund de blev udført. På dette kursuscenter blev vi rystet sammen og lærte hinandens grænser og styrker at kende på en sådan måde, at det kan gavne os i jobbet. Vi har opnået en forbedret tillid til hinanden, hvilket er til gavn for arbejdsmiljøet.

Teambuilding øvelser hylder samarbejdet, og du får et helt andet forhold til dine kollegaer og det at samarbejde. Jeg vil på baggrund af de teambuilding øvelser vi lavede på kursuscentret klart anbefale andre at tage på et lokalt kursuscenter eller arrangør af teambuilding øvelser/seminar.

Har I prøvet teambuilding øvelser? Og på hvilket kursuscenter?