Tattoo no. 2

Der er ikke mange der tror det når de ser mig, men jeg har en tatovering. Okay, indrømmet, den er meget lille og ikke til at se med mindre man kigger efter den, men den er der! Den sidder på indersiden af mit håndled, og de tre ord den består af kan nemt gemmes under mit ur. Alligevel var der kæmpe ramaskrig fra min familie da jeg fik den lavet for efterhånden en del år siden. Især min far var helt oppe i det røde felt, og snakkede ikke til mig i flere dage – far var ikke sur, far var skuffet! Han var overbevist om at jeg aldrig ville få et job, og at tatoveringer var noget kun usikre og psykisk ustabile mennesker fik lavet (tak far). Han er dog faldet ned igen, og kan godt se at det nok ikke er så slemt alligevel. Jeg har dog valgt ikke at fortælle ham, at jeg overvejer at få lavet en mere…

Hvor skal man tatoveres?

Mit helt store dilemma (ud over motivet, selvfølgelig) er, hvor på kroppen jeg skal have den lavet. Hvis min krop altid så ud som den gør nu, så ville jeg få lavet den på undersiden af min overarm. Synes det er noget af det flotteste, når der er en flot tatovering “gemt” der på huden. I det hele taget kan jeg godt lide, at tatoveringer er nogle man opdager hen af vejen, også fordi de bare er så naturlige og giver plads til personen. Det passer bare mere til mig og min personlighed at jeg for eksempel ikke kommer gående en dag med en kæmpe drage der slynger sig fra min ryg og ned over min overarm – det passer til nogle men overhovedet ikke til mig. Jeg har kigget meget på nettet, og især modellen Freja Behas tatoveringer er virkelig flotte og stilede (som i kan se på billedet ovenfor), og hvis jeg så ud som hende (I wish) ville jeg helt sikkert få lavet noget lignende på undersiden af min overarm.

Men undersiden af min overarm bliver bare ikke ved med at se ud som den gør nu… Mormor-armene kommer jo nok på et tidspunkt, uanset hvad jeg gør, og ved ikke lige hvor fedt det så ser ud med en tatovering som hænger 10 cm. længere nede end da man fik den lavet. Så jeg vil helst få tatoveringer lavet steder på min krop, som ikke forandrer sig alt for meget de næste mange år (ved godt det er meget at bede om…). Det var også derfor jeg valgte at få lavet den første på mit håndled, for hvor mange rynker er det lige som samler sig der?? Men nu ved jeg ikke hvor den næste skal være. Jeg har overvejet ryggen, men den kan jo også let komme til at se træls ud. Måske skal jeg bare gøre som min veninde, som har fået lavet flere tatoveringer, både op ad armen, og også på ryggen. Ifølge hende skal jeg bare gøre det, for hun ser det som udsmykning og det gør ikke noget at man “ridser lakken” lidt og kan se at man har levet. Det er der vel noget om, men tror bare jeg tænker for meget over tingene til bare at gå ud og få det lavet, uden at tænke over hvordan det kommer til at se ud om 20, 30, 40 år.

Hvad siger i? Har i tatoveringer og hvor har i dem på kroppen? Og er det her noget i tænker over, eller er det bare mig som er lidt for forsigtig?