Mi første tørretumblerNår man rejser meget, er studerende eller på anden måde, hverken har råd eller pladsen til ting som gør livet nemmere, så bliver man meget glad når man endelig får dem. Sådan var følelsen da jeg første gang fik min egen vaskemaskine, efter i utallige år, at have vasket i møntvaskeri med dårlige maskiner der ødelagde mit tøj. Det er efterhånden et par år siden, så jeg troede ikke at jeg skulle få denne følelse igen, da jeg mente at jeg havde alt (eller nok) som gjorde livet nemmere. MEN, jeg havde ikke en tørretumbler (ærlig talt, jeg troede ikke jeg manglede den), men efter at  have brugte sådanne en jævnligt i en periode ved min mor, så var jeg solgt. Jeg har nu endelig fået købt mig en tørretumbler fra Lavprishivdevarer.dk (det var de billigste jeg kunne finde, se deres udvalg her: http://www.lavprishvidevarer.dk/hvidevarer/toerretumbler/)

Jeg fik mig en kondenstørretumbler da vi desværre ikke havde mulighed for at lave udsugning til en aftrækstørretumbler. Men hvis man har levet uden en tørretumbler i så mange år, og som mig, ikke har særlig meget tøj (jeg rejser meget, og lever efter 100-ting reglen – mere om dette senere), så er dette bare et must. Jeg troede ikke at sådan en lille ændring i mit liv, ville skabe sådan et overskud – f.eks. skal jeg ikke altid tænke over hvornår og hvor meget jeg sjal vakse, om jeg er hjemme så det kan komme uden for, om naboen kan hjælpe etc. Jeg har derfor sammensat en liste med produkter, som jeg mener ville lette mit liv, og som jeg løbende vil afprøve, og købe hvis de virker. Denne liste tænkte jeg at jeg ville dele med jer.

Listen – Sådan vil jeg gøre livet nemmere

  1. Robotstøvsuger + andre produkter som gør at jeg ikke skal bekymre mig om rengøring (eller bekymre mig om det i mindre grad).
  2. Brødbager – Skulle kunne lave brød natten over, således det er klar til når du står op.
  3. Personlig træningsarmbånd – fortæller dig hvornår du skal bevæge dig mere, for at overhold det mål du sætter for selv.
  4. Madplans app – for det har jeg aldrig styr på, og køber flere gange om ugen

Har i også sådan en liste, så smid gerne jeres punkter i en besked herunder. Det næste mål er også, at begynde at leve efter retningslinjerne til en minimalistisk livsstil (læs mere her).