Silkesengetøj giver en bedre søvn, som dermed gør en person mere udrustet til dagens udfordringer.

Personligt har jeg længe haft problemer med at kunne sove og få en optimal søvn. Derfor blev jeg egentlig ret glad da jeg læse om silkesengetøj og de egenskaber silkesengetøj besidder. Silke har en evne til at lede kroppens varme væk fra dynen, som derfor hjælper os med at holde kroppen temperatur hele natten.

Det er af denne årsag, at man oplever, at silkedyner er populære som aldrig før. Silkedyner giver grundet den varmeregulerende effekt en afslappende og restituerende søvn som enhver person har brug for, for at kunne præstere om dagen.

Astma- og allergivenligt silke

Udover den varmeregulerende virkning som silke besidder og som gør silkedyner og silkesengetøj attraktivt, har støvmider svært ved at begå sig i silke som et naturligt materiale. Silkedyner samt silkesengetøj har derfor direkte effekt på allergiramte personer, der ved brug af silke vil opnå en højere søvnkvalitet.

Ved brug af silkedyner og -puder amt silkesengetøj vil man reducere antallet af husstøvmider betragtelig og dermed sikre sig en betydelig forbedret søvnkvalitet. Hurra for silkedyner og silkesengetøj som giver os en forbedret søvn og mindre støvmider i husstanden. Læs mere omkring indretning med puder her.