Næste gang du tænker på at tilføje et fotografi eller et kunstværk til en tom plads på væggen, hvorfor så ikke hænge et kort op i stedet? Uanset om det er en din yndlings by eller en væg-størrelse illustration af verden, kan et kort bringe noget grafisk og på samme tid gøre det personligt. Der findes rigtig mange muligheder at vælge i mellem. Vi har været på udkig efter nogle af muligheder du har, og har samlet lidt billeder herunder.

Det klassiske verdenskort kendt fra folkeskolen. Disse er også blevet populære i indretningen, men kan være svære at skaffe i orginal stand.

Kilde: http://www.sumopix.com/da/verdenskort

Der findes både danmarkskort, bykort, europakort samt verdenskort, som kan hænges op på den kedelige og tomme væg. Hvis man er typen der har rejst meget, er et verdenskort en rigtig fin ide, at hænge op på sin væg. Her kan man gøre det mere personligt, ved for eksempel, at sætte nåle på de områder af verden man har besøgt. Dette gør et helt normalt verdenskort mere personligt og vil præge dit hjem på denne måde. Så hvorfor ikke få hele verden ind i din stue med for eksempel et verdenskort? Her får du en billig metode til at pynte væggen, i stedet for at skulle ud og købe et dyrt maleri, eller dekorere væggen med lamper.

Danmarkskort fra Sumopix

Eller måske et danmarkskort var muligheden for dig? Igen her kommer man tæt på minderne fra folkskolen med dette Danmarkskort fra Sumopix.com.

Find flere her: http://www.sumopix.com/da/danmarkskort

Hvem husker ikke tiderne i klasseværelset, hvor et stort og flot verdenskort samt landkort dekorede væggen med alle landene, samt byerne. Et sådan verdenskort fylder ofte meget, men det kan sagtens lade sig gøres, at få det i mange forskellige mindre størrelser, så det passer lige der hvor du har det i tankerne. Gode ophængningsmuligheder er som regel i stuen hvor hele familien derfra kan sidde og planlægge og vise hvor de gerne vil hen i verden på ferie. Børneværelset er også en rigtig god ide, da børnene herved lærer en del om geografi og kan sidde og drømme sig lidt væk nogen gange til fjerne destinationer af verden.

Så hvis du er udfordret af en tom væg, hvorfor så ikke lave noget charmerende, grafisk og omkostnings lavt? Dette kan du, ved at dekorere væggen med et kort.

Har du lyst til mere inspiration, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi Pinterest, hvor du skal kigge efter dette tag. Herudover så har jeg også en kærlighed for Tumblr, hvor der også er rigtig meget inspiration at hente – tjek f.eks. denne.