Så falder sneen i aften!

… eller i hvert fald i barer når jule-øllen kommer på gaden i aften. Selvom jeg før har skrevet at jeg synes det var liiiiiige tidligt nok at julepynten kom frem, så er jeg faktisk efterhånden ved at have overgivet mig til julestemningen. Og siden det nu er den 1. november, så synes jeg også efterhånden det er okay, nu der kun er en måned tilbage… til den 1. december altså…

Tuborg-Julebryg-33cl-2010

Så i aften tager jeg i byen med nogle veninder og fejrer jul(eøllen). For det skal da fejres at sneen falder! Og det plejer altid at være lidt af en fest med (blå) nissehuer, de gamle juleklassikere og selvfølgelig øl i massevis. Så er der godt nok lagt i ovnen til lidt af en fest! I år har vi valgt at gøre lidt ekstra ud af det, så vi spiser flæskesteg med rødkål og brune kartofler til aften, og så selvfølgelig risalamande til dessert. Vi holder simpelthen en helt lille julefrokost for alle veninderne, så det skal nok blive en god aften.

Og det er heldigvis ikke mig der står for at skulle lave middagen, for så ville vi da ende med at få en meget tør flæskesteg og mislykkede brune kartofler. Og risalamande ville nok være købt for det ville jeg slet ikke gå i gang med at ødelægge – det er det vigtigste overhovedet til en julefrokost!! Heldigvis har jeg en veninde der er ret god til at lave mad, så hun står får det. Og så har jeg lovet at komme med bordpynt – det skulle jeg lige kunne klare :) Men jeg tager nok derover lige efter arbejde alligevel og hjælper til, så hun ikke står med det hele selv, og hvis hun fortæller mig præcis hvad jeg skal gøre med maden kan det vel ikke gå helt galt 😉

Skal i også ud at fejre at sneen falder?