Coldmind er et projekt fra 2012, som blev startet af Kristine og Sanne – projektet gik ud på at kommunikere vores mening omkring vores ophold i Sverige samt Norge. Vi tilbragte sammenlagt 1 år og 4 måneder i det kolde, hvor vi lærte en helt masse omkring os selv, men også indenfor vores eget felt.

Vi blev efterfølgende fanget af blogging fænomenet og valgte derfor at forsætte med at blogge omkring vores liv og hverdag i Danmark. Derfor vil du på bloggen komme til at kunne læse lidt omkring alt, mest omkring mode, fotografering, vores hverdag, mad & drikkelse, oplevelser samt rejser. Der vil til tider komme indlæg fra nogle af vores veninder, som vi håber, at I tager godt i mod!

Kristine

shutterstock_120534850Mit navn er Kristine, og jeg er fuld af energi! Godt nok er jeg født i ’86, men det ændrer ikke på, at jeg vil ud at have det sjovt og nyde livet. Jeg elsker at opleve naturen på alle mulige måder, som ikke bare indebærer en skovtur i den lille skov i nærheden. Jeg elsker at udfordre sig selv og så arbejder jeg til daglig som fitness instruktør. Herudover er jeg kæmpe slikfan, hvilket mange af mine indlæg her på bloggen vil bære præg af.

 

 

 

Sanne

shutterstock_155779982

Jeg hedder Sanne og er født i ’87.  Du ser mig oftest med et stort smil, da det gælder om at være positiv og nyde livet. Jeg elsker alt, som har med DIY at gøre, samt at være sammen med min skønne familie. Jeg har en sød kæreste, som jeg også fordriver en del tid med. Til daglig udover bloggen studerer jeg.