Nye håndboldsko på tilbud

Jeg spiller håndbold 2 gange ugentlig og får  løbet nogle kilometer i mine håndboldsko.  Derfor plejer jeg at udskifte dem en gang årligt. Normalvis her i sommersæsonen, så jeg er klar med helt nye håndboldsko til den nye/kommende sæson.  Min all-time favorit håndboldsko må, ligesom mange andres, være den originale Adidas Stabil. Desværre er den udgået, og det er som om, at der ikke findes en erstatning indenfor håndboldsko.  Desværre.

Godt nok køber jeg gerne nye håndboldsko på nuværende tidpunkt for at være klar til den kommende sæson og for at man lige kan nå at spille dem til. Dog plejer håndboldsko at blive skarpt nedsat inden de nye modeller kommer, og der er derfor mange penge at spare, hvis man køber sine håndboldsko på nuværende tidspunkt.

Løbesko vs. Håndboldsko

Der er en del, der køber håndboldsko, som egentligt er løbesko. Jeg har eksempelvis set mange håndboldspillere med Asics løbesko som håndboldsko. Man skal være opmærksom på sålen, hvis man køber løbesko, der skal bruges indendørs. Det er nemlig ikke alle såler, der tillades i hallerne, fordi de efterlader mærker. Asics løbesko er en populær sko, fordi den giver en super god komfort til foden uanset hvilket underlag, man løber på.

Jeg er overbevist om, at det var brugen af Asics løbesko indendøre, der førte til den større produktion. Da jeg var en lille pige, kunne man kun vælge mellem Adidas, puma, Nike & senere Kempa. I dag er Hummel, Asics og Mizuno.

Jeg er personligt vild med Asics løbesko, men holder mig til håndboldsko, der er beregnet til indendørs sport.

Hvilke håndboldsko og løbesko køber I?