Kettler træning

Som I allerede ved, går jeg meget op i træning og dét at føre en sund livstil. Jeg er glad for håndbold som jeg normalt spiller 2 gange ugentligt. Lige nu træner vi dog kun én gang med få spillere grundet sommeren. 1 gang er ikke helt nok for mig, og føler faktisk heller ikke 2 gange er,  så derfor har jeg nu fået købt en helt ny crosstrainer. En Kettler crosstrainer vel og mærket.

Grunden til, at jeg valgte en Kettler crosstrainer skyldes kvaliteten, som er noget bedre på en Kettler frem for en normal crosstrainer og desuden er servicen og garantien helt i top, fordi Kettler garanterer en crosstrainer af højeste kvalitet.

Træning på min nye crosstrainer

Min Kettler crosstrainer kom i sidste uge og jeg er allerede i gang. Sommertræningen består pt. af 1 træning ugentligt så det passer mig udemærket, at jeg kan træne på min Kettler crosstrainer over sommeren. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil fortsætte træningen på min Kettler crosstrainer, når håndboldsæsonen igen starter, således at jeg faktisk vil få mere ud af sæsonen pga. af den væsentlige bedre form jeg vil komme i via træning på min nye Kettler crosstrainer, som allerede har fundet sig godt til rette hos mig.

Hvilke redskaber bruger du, når du træner? Har du selv en crosstrainer, eller bruger en crosstrainer i fitness? Har du erfaringer med en Kettler crosstrainer?