Kan en pusletaske være moderigtig?

For en uge siden, var jeg sammen med min veninde Sanne, der efterhånden er gravid i 4. måned. Vi snakkede en dag om tasker, hvilket ikke er helt uanmindeligt, idet vi ELSKER modeting både tøj og tasker. Denne samtale var dog lidt anderledes, idet den ikke blot handlede om tasker, men om tasker kontra pusletasker. Sanne er naturligvis i en anden fase af hendes liv end jeg er, idet hun både har fast kæreste gennem flere år, og samtidigt er gravid. Dette kan jeg ikke prale af, så derfor var pusletasker på daværende tidspunkt nok ikke det jeg havde tænkt mest over.

Rummelig, praktisk og lækker

Til min store overraskelse var pusletasker slet ikke så grimme som jeg gik og forestillede mig. tværtimod var de både stilrige, i lækker kvalitet og med mange muligheder både i form praktiske gøremål, men også i forhold til at have en gå-i-byen taske / fin taske. Vi faldt begge over en taske på en hjemmeside kaldet mopu.dk og endte sjovt nok med at købe en begge to.

Så sig ikke på forhånd at pusletasker er kedelige og uden modesans, for jeg har da så sandelig skiftet mening. Bliver sjovt at fortælle en kommende kærester at jeg render rundt med en pusletaske. Det skal nok skræmme ham væk og hvis ikke bliver jeg nok skræmt væk, hihi.