Synes tiden går alt for stærkt og lige pludselig så er året forbi. Er tit så bange for at december går alt for hurtigt, for det er min yndlingsmåned og jeg elsker hyggen og at være sammen med familie og venner (og maden, selvfølgelig!). Og jeg forsøger at huske mig selv på at nyde det hele mens det varer, for lige pludselig er det januar og gråt og kedeligt igen, uden alle de dejlige julelys til at varme lidt.

Efter julen kommer jo selvfølgelig nytår, og det betyder at det også er tid til nytårsforsæt. Jeg plejer at sætte en række mål op, som jeg skal nå i løbet af det nye år – eller i hvert fald forsøge at overholde så godt som muligt. Og jeg må hellere forsøge at komme i gang med fortsættene i god tid, for det er som om det ikke har den samme effekt når man først finder på nogle i slutningen af januar, når man alligevel er en tolvtedel gennem året – så er det jo næsten for sent (det er vist min dovne side der taler her 😛 ).

shutterstock_120546325

Så i år er jeg klar! Jeg har samlet en række ting som jeg enten skal gøre bedre, ændre på, eller bare tænke lidt ekstra over i det nye år. Så here goes:

  1. Gå i fitness regelmæssigt – gerne 3 gange i ugen (klassikeren over dem alle – tab julesulen i januar! Men i år mener jeg det altså! Nå!)
  2. Være lidt bedre til at svare på sms’er, emails, facebook-beskeder osv. Og med bedre mener jeg hurtigere! Det burde virkelig ikke være så svært, skulle man mene…
  3. Undgå at fortælle så mange (dårlige?) vittigheder.. Indtil videre er det kun dig selv der griner af dem..
  4. Lade være med shoppe (alt for meget… Man skal jo også lige have tøj på kroppen 😉 )
  5. Lave mindst en ny ting om måneden – det behøver ikke være noget stort, bare så der sker lidt andet end arbejde, studie, søvn, arbejde, studie, søvn…

Især det der med at prøve nogle nye ting tror jeg er vigtigt for mig. Jeg læste for nyligt dette indlæg, om forandringer og hvordan de også kan være til det bedre. Jeg har en tendens til bare at falde ind i hverdagens rytme, og før man ved af det er der gået flere måneder, uden at man egentlig har lavet noget særligt. Bloggen jeg læste det på handler om hvordan man finder sit første job efter universitetet, og selvom det ikke er noget jeg skal bekymre mig om lige nu, så synes jeg alligevel at nogle af de posts, der er på bloggen, som jeg også kan bruge til noget. For jeg har det med at gøre mig magelig i de ting jeg gør i hverdagen, uden at gøre noget spændende. Men det er virkelig bare med at prøve noget nyt, også selv om det bare er små ting – for eksempel bare køre en ny vej på arbejde (det lyder åndssvagt, men det kan faktisk være rigtig godt – du skulle tage og prøve det!). Bare det at man kommer ud af sin komfortzone kan føles super befriende – og også lidt skræmmende, men forhåbentlig på en god måde :)

Hvad er dine nytårsfortsæt for 2014? Bliver det også året hvor du prøver noget nyt uden at være at for skræmt af det? :)

shutterstock_151448366