Mine nye højtalere!

Hvor er blog-verdenen bare fantastisk! Jeg stod og var rigtig meget i tvivl om jeg skulle købe et nyt lydsystem til min lejlighed – der må være grænser for hvor længe man kan køre med gamle, støvede, skrattende højtalere til computeren fra El-giganten… Nu var det på tide at jeg fik nogle “voksen”-højtalere til min “voksen”-lejlighed! Men hvor er det så lige at man kan finde hoved og hale i hele det marked, når man ikke rigtig kan sige andet til ekspedienten i butikken end at man gerne vil have nogle højtalere med god lyd… Og han så bare tænker, hæhæ, nu skal han rigtig tjene penge på denne uvidende kunde…

Men men men! Ikke denne gang! For nu kan jeg nemlig bruge internettet og blog-verdenen til at hjælpe mig. For her har jeg nemlig søgt på forskellige anmeldelser af højtalere, for at finde frem til lige nøjagtigt den jeg synes var bedst og som passede til mig. Blog-anmeldelser er en virkelig god måde at få en ærlig mening om produktet og om det er et jeg kunne se mig selv bruge.

Jeg fandt anmeldelsen på gadget- og teknologi-bloggen KMU, og de må da om nogen vide en god højtaler når de ser en :) Så efter at have læst en masse anmeldelser igennem (og måske Googlet et enkelt højtaler-begreb eller to… er ikke selv en stor teknologi-nørd 😛 ) fandt jeg frem til en jeg kunne lide, nemlig Sonos Play 5.

Så nu får jeg snart rigtige højtalere hjem i min lejlighed – jeg er sikker på at mine naboer bliver ellevilde! 😉