Min søster har købt en e cigaret

Min søster har røget i mange år efterhånden, og jeg har aldrig været en stor fan. Har faktisk været meget efter hende og flittigt fortalt hende min mening omkring cigaretter og rygere. Hun var sandsynligvis træt af at høre på mig, men tror nu ikke det er grundet til, at hun begyndte sit rygestop. Hun har derimod altid dyrket meget sport og gået op i at være sund og spise det rigtige. Jeg tror det var den endelige grund til, at besluttede sig for at kvitte cigaretterne.

Jeg har spurgt hende lidt til, hvor hun købte hendes e cigaret til de af Jer, der kunne være interesseret. Hun købte en ego-t på dampshop.dk med e juices med smag af vanilje, tropical og mint.

Du kan finde din e cigaret hos Dampshop.dk her 

Erfaringer med e cigaret

Det er stadig meget nyt for min søster, så har egentligt ikke lyst til at komme med noget omkring effekten endnu. Men jeg kan sige så meget, at min søster er godt tilfreds med hendes e cigaret og på nuværende tidspunkt ikke ryger almindelige cigaretter overhovedet, hvilket er ret fantastisk , og jeg er utrolig stolt af hende.

Har I nogle erfaringer med e cigaretter og hvor har I købt den?