Her er den så:)

Efter lidt venten er den endelig dukket op. Det første tegn på at jeg er ved at være voksen(eller noget). I hvert fald har jeg netop modtaget min første ting til baby, som i dette tilfælde udelukkende er til mig. Tasken er af mærket byStroom og står mig i 1299, gisp. Tror ikke jeg havde fået den af en potentiel kæreste, hvis jeg skulle have et barn, men hvem skulle stoppe mig nu.

Blødt læder og stilfuldt design

Jeg er helt vild med min nye taske. Den har det rette look, er af fremragende kvalitet og bliver samtidigt overhovedet ikke brugt til dens formål. Til gengæld er det en yderst praktisk taske, som jeg både benytter i byen, på shoppeture, til familie fødselsdage og når jeg besøger familie og venner. Tasken er vildt rummelig, til trods for at den ser så godt ud, og samtidigt er der mange praktiske rum, som man kan benytte til andet en bleer og sutter. Ærligt talt kan jeg da egentligt ikke se hvor barnets ting skulle være:)

Hvis du også kunne tænke dig en smart (pusle)taske, så tjek deres hjemmeside her