Min juledekoration er i hus!

I går fik jeg endelig lavet en juledekoration. Og det var da også kun lige på et hængende hår at jeg fik det lavet før december måned starter. Jeg er normalt ikke den kreative type, så jeg havde allieret mig med et tre veninder, som også manglede at lave deres kalenderlys – så kunne de være en form for støttepædagoger når jeg var klar til at give op midt i det hele! :)

Og jeg må sige at det var en ligt større udfordring end jeg lige havde regnet med, at lave sådan en juledekoration. Jeg havde en urtepotte at lave det i, ler, et fint (tyndt – så meget tid tror jeg heller ikke jeg kommer til at bruge derhjemme i december-måned) kalenderlys, gran og små forskellig farvede julekugler. Og det regnede jeg da bare med ville være det nemmeste i verden at sætte det sammen på en fin og kreativ måde. Men da jeg havde fyldt ler i krukken og sat lyset i, gik jeg rimelig meget i stå… for hvad så? Tror der gik cirka et kvarter med bare at tænke over hvor det egentlig var jeg gerne ville hen med min dekoration og hvad det skulle ende ud med. For jeg var rimelig blank… Noget med gran, måske, og du ved, julekuglerne..?

Så det var godt at jeg havde mine veninder til at støtte og guide mig, for ellers var den juledekoration simpelthen aldrig blevet til noget. Det gik også op for mig midt under hele seancen at det var det første år jeg helt selv har lavet en juledekoration. De andre år har jeg fået en af min mor. Så det må virkelig betyde at jeg er ved at blive voksen når jeg nu helt selv kan finde ud af at lave et kalenderlys – det er utroligt så meget ansvar man skal tage når man er blevet stor 😛

shutterstock_123985810

Jeg håber at i alle sammen får en rigtig god weekend og at i får en fantastisk første søndag i advent – måske er i endda så heldige at i får en advents-gave? Det er jeg nemlig alligevel ikke vokset helt fra endnu… 😉