Jeg har længe været den helt store slikspiser – hvilket betyder at fredag aften altid har været magisk for mig, da den stod på guf og Disney Sjov. Selv den dag i dag, der kan det være helt magisk at se Disney Sjov med ens tor skål slik foran sig. Det bringer så mange dejlige mindre frem far barndommen.

disneyl

Det fedeste ved Dinsey sjov (og faktisk og Disneys juleshow) er, at det har eksisteret ALTID – alle børn kan huske det – jeg kan huske det, min mindre søskende ser det nu, og min mor kan huske det. Det har altid været samlingspunktet for min familie, og rigtig mange andre familier i Danmark.

Jeg ser dog ikke så meget Disney Sjov i dag, som jeg gjorde da jeg var lille (men jeg ser dog det stadig). Men en ting som har holdt ved, det er slikken. Den kan jeg ikke undvære og skal helst gerne nydes fredags med en god film. En af mine absolutte slik synder er Haribo slik – og det har det været siden jeg var helt lille. Den gang var jeg meget vild med de populære Haribo miniposer (disse her). I dag ender det ofte med de store Haribo poser, men jeg har nu en forkærlighed for de små poser – for der er bare noget slik som ikke kan fås i de store poser.

Yndlingsslikken når det kommer til Harbi miniposerne.

Yndlingsslikken når det kommer til Harbi miniposerne.

Når der er de store poser, så er det ofte Stjerne Miks eller Matador Miks – men når det er de små poser, så skal det være i grønne poser med lakridserne (dem som både findes i lakrids og vingummi). Og så skal det være pinocchiokugler.

Hvilken pose slik er jeres yndlings?

Som barn så vælger man altid en yndlingsslik – eller det gjorde mig og min søster , og alle vennerne. Dette har ofte en betydning for, hvad man spiser af slik som voksen. Jeg har aldrig lagt Haribo fra mig, da jeg har været så vild med det, lige fra da jeg var lille.

 

Kan vi for resten huske alle de gode tegnefilm som der har været i Disney Sjov. Jeg har indsat et par billeder herunder, som helt sikkert kan bringe nogle minder frem hos jer alle sammen.

4 3 1 2