Så er det lige om lidt, at flyet letter og jeg nærmer mig sol, varme, kolde drinks og smukke strande. Men jeg må nok sige, at hele den flykatastrofe, som alle i hele verden snakker om lige nu, ikke gør mig så tryg. Hvor delen er det fly blevet af? Der går alverdens teorier, men jeg synes virkelig ikke, at de fører til andet end: “Hvor er flyet?!” Et stort fly kan da ikke bare lige pludselig forsvinde. Nogle må da have set den, hvilken retning den er fløjet?!

shutterstock_164902130

Der er nogle kloge hoveder, der siger, at når én flykatastrofe sker, (som er meget sjældent), så går der lang tid før den næste sker. I mit tilfælde, så kan jeg jo kun håbe på, at dette er sandt. Jeg har ikke lyst til at blive væk i atmosfæren, hvor ingen kan finde mig.  😉

Nok snak om katastrofer: Det bliver skønt med ferie! Den er virkelig tiltrængt! En af min kærestes kusiner har planlagt en tur, som vi skal på. Hun kalder den : Star tur Sisse. Der er planlagt 3 dage, hvor vi skal opleve alverdens ting på øen. Vi skal forresten være på øen, Isla Mujeres, som vidst skulle være en meget lille ø. Jeg indrømmer dog gerne – Jeg har virkelig ikke undersøgt en dyt om den ferie! Jeg har faktisk bare overladt al ansvar til svigerfar + rejseflokken. Det eneste jeg har gjort er at overføre penge. Gad vide, om vi overhovedet skal til Mexico? Hvem ved? Men jeg skal ud at rejse, så det er egentlig ligemeget! 😉