Hvis nu jeg skulle følge drømmen

Jeg snakkede for nyligt med en bekendt om det at drive en webshop og hvilket system/systemer, der er brug for i forhold til det. I den forbindelse snakkede vi ligeledes om Magento som jeg også tidligere har skrevet et lille indlæg om her på bloggen.

Se tidligere indlæg her

Magento har utroligt mange egenskaber, der kan bruges positivt i forretningen og giver nogle brugbare rapporter som man kan bruge i evalueringen. Dette er selvfølgelig kun muligt at få noget ud af, hvis man er i stand til at analysere på statistikkerne. Hvis dette ikke er tilfældet bør man derfor alliere sig med nogen, der ved, hvordan det bør gøres og herigennem kan analysere og derfra vurdere eventuelle ændringer.

Magento med WEXO

Der findes flere hosts af Magento, og man bør derfor se på priser såvel som service. Jeg vil udfra en hurtig research og snak med min bekendt, nævne WEXO som mulig Magento host. Gå til WEXO.dk her

Man får utroligt meget for pengene og muligheden for forskellige hostingsaftaler alt efter behov og budget. Aftalerne kommer selvfølgelig an på, hvor stor ens webshop er, og i den forbindelse hvor stort behovet er.

 

Har I nogle erfaringer med andre Magento hosts?