Vi giver ordet videre til DagligvarerNettet, som gerne vil guide os til køb af dagligvarer på nettet. De driver en hjemmeside med fokus på, at få almindelige mennesker til at handle dagligvarer på nettet – med det bedst mulige resultat. Læs deres indlæg herunder og så vil du måske være klar til, at tage udfordringen op. Skal du f.eks. altid gøre alle dine slik, blomster, vin og fødevareindkøb online? Læs indlægget og find ud af det. 

Du kan købe et hav af produkter på nettet, men dette er du formentlig allerede bekendt med! Du køber sikkert allerede i dag en stor del af dit tøj, elektronik og nipsgenstande online? Men har du nogensinde overvejet at det også er muligt at købe alt dit slik? fødevarer? blomster? husholdningsartikler? I Danmark har vi en langt række store udbydere indenfor dagligvarer, som nu tilbyder deres produkter online – med dag-til-dag levering. Herunder vil vi guide dig til, hvilke produkter du kan købe online (og burde købe online).

Køb dagligvarer på nettet

Skal du købe slikke online?

Hvor ofte køber du slik? og hvor mange forskellige typer slik køber du? Disse 2 spørgsmål er vigtige for, at afgøre om du er kandidat til at købe slik online. Så snart dit indkøb af slik er tilpasset enkelte favoritter, så vil det ofte være en fordel at købe disse igennem slikbutikkerne online. Der vil selvfølgelig være tilfælde, hvor det ikke kan betale sig ift. de ekstra omkostninger til fragter. Herunder har vi listet de slikprodukter, som du ofte kan købe online med en gode besparelse.

  • Chokoladebarer (læs vores store guide her)
  • Vingummiprodukter fra ukendte producenter
  • Chokolade i høj kvalitet (f.eks. 80%)
  • Alternative slikprodukter (som f.eks. det du kender fra tankstationen).

Slikmund

Hvis dit slikbehov falder indenfor nogle af disse kategorier, så vil det være en fordel at overveje muligheden for at købe slikken online. Vi har skrevet en guide til dette, hvor du kan få mere information, som du kan læse på vores hjemmeside.

Skal du købe blomster online?

Når vi har med blomster at gøre, så er svaret nemt. Det vil nemlig stort set altid kunne betale sig, at bestille sine blomster online fremfor i fysisk butik (kilde). Grundet til dette er, at du ved købe af blomster online, vil købe igennem en portal, som samler en masse danske (og udenlandske) blomsterbutikker under samme tag. Dette kunne muligvis lyde som en måde til at skabe højere priser, men da der er flere af disse i Danmark, er der en god konkurrence på priserne, hvilket kommer forbrugeren til gode. Rådet er derfor altid at købe din blomster online – og det er endda uden at snakke omkring dag-til-dag levering, billige fragt samt gaveæsker.

Skal du købe fødevarer online?

Når det kommer til klassiske dagligvarer som f.eks. fødevarer og andet, som du benyttes til dagens måltid, så har Danskerne fået et stort udvalg af online supermarkeder, som alle levere en god service. Der er omkring 5-10 af disse, som levere til hele landet. Det store antal, som danskerne øget fokus på discount, har givet nogle gode priser.

Woman using mobile phone in store

Der er dog et simpelt spørgsmål, som kan være med til at besvare, om du skal købe dine fødevarer online! Køber du 100% discount eller går du ikke altid op i prisen? Når du køber igennem et online supermarked, så vil du ikke få de lokale tilbud, eller have mulighed for at vælge den helt billige leverpostej. Vælger du derimod altid en Stryhns leverpostej (og produkter i samme niveau) så vil du ikke opleve en stigning i pris.

 

Har du nogle spørgsmål til køb af dagligvarer på nettet, så lad os endelige høre fra dig i en kommentar herunder. Vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål.