2-designstoleTil de fleste lidt større kontorer hører der også et konferencerum. Et lokale hvor firmaet holder møder internt i firmaet, eller møder med deres eksterne kunder. Et konferencerum er et vigtigt rum for ethvert firma af betydning, da det er der gæster, kollegaer og samarbejdspartnere opholder sig, og hvor vigtige beslutninger træffes og nye strategier udarbejdes, samt hvor der knyttes forretningsmæssige bånd. Det er et vigtigt rum, som også bør være pænt og indbydende indrettet.

Konferencerummet skal signalere, at der er styr på tingene, og at det er et professionelt firma, som er seriøse omkring deres møder og deres forretningsaftaler. Hvis man indretter sit konferencerum med nogen flotte stilfulde konferencemøbler, så har man et rum, hvor man kan være bekendt at modtage ethvert besøg.

Til et konferencerum hører et stort konferencebord med tilhørende stole. Der findes masser af forskellige konferenceborde og stole, og her skal vi se på lidt forskellige sammensætninger af borde og stole. Det danske designfirma Hay, som er kendt for sit skønne design, har også lavet nogle virkelig lækre konferencemøbler. Ligeledes har Piet Hein og Arne Jacobsen også bidraget med nogle flotte og stilfulde konferencemøbler.

Konferenceborde

Som konferencebord kan det stilfulde bord Hay T12 varmt anbefales. Det er et meget enkelt, men virkelig fint bord, som fås enten i sort linoleum eller hvid laminat og i forskellige størrelser, afhængig af konferencerummets størrelse og firmaets behov. Et andet bord, som er yderst velegnet til konferencerummet, er Hay About a Table AAT 10 og 15. Det er et virkelig elegant og lækkert bord, som er meget moderne og anderledes.
Disse møbler finder du primært hos holmrisonline.dk

Bordet fås også i flere størrelser, enten med bordplade i sort linoleum eller hvid laminat og med sort pulverlakeret understel. Endnu et godt bud på et konferencebord kunne være Super Ellipse B618, som er et aflangt ovalt bord. Det er designet af selveste Piet Hein, og det fås i flere forskellige størrelser og flotte farver. Det er et rigtig fint bord, meget specielt, som passer rigtig godt til det moderne konferencerum.

Konferencestole

Til konferencebordet skal der også være de der tilhørende stole. Det kunne være stolen Hay About a Chair AAC, som fås i flere forskellige versioner. Hay About a Chair er en lækker designer stol, som er trendy og passer perfekt til bordene fra Hay. Stolen findes blandt andet med hjul, med armlæn og også uden, og den er i klassisk sort eller hvid.

Den klassiske stol Myren, tegnet af Arne Jacobsen, er en flot stol til konferencerummet, som altid er et hit og passer til alting. Den er klassisk og enkel, men også et stilikon, som man forbinder med kvalitet, og det er et godt signal at sende som firma. Myren findes også i den oprindelige version, modellen 3100 med 3 ben, som kan stables for pladsbesparelse.

Endnu en model til konferencerummet er NAP stolen, som fås både med og uden armlæn og i flere forskellige farver. Det er også en moderne stol, som passer godt til de nævnte konferenceborde, og til de fleste kontorindretninger.

Holmris Online sælger konferencebordene Hay T12 Hay About a Table AAT 10 og 15, samt Super Ellipse B618. Konferencestolene Hay About a Chair AAC, Myren og fås også hos Holmris Online.