Kom nu i gang med træning!

Som tidligere skrevet på bloggen (se her) så går vi en del op i træning.. Eller jeg gjorde i hvert fald. Men så kom der alt muligt i vejen (som for eksempel en masse dårlige undskyldninger…) og studie, arbejde, og venner blev prioriteret højere. Men nu har jeg besluttet mig for at det skal være slut! Jeg skal i gang med at træne igen, for hvis man skal være ærlig – og det må jeg jo nok hellere – så har man det jo SÅ meget bedre efter at have været nede og træne, og man får virkelig meget mere energi til at lave alt det arbejde, som kom i vejen før.

Træning giver meget mere energi!

Okay, MEGET mere energi er nok lidt af en overdrivelse. I hvert fald i starten. Og i hvert fald for mig. Jeg har meldt mig ind i fitness igen, og har været afsted et par gange. Den første gang var jeg lidt kæphøj og tænkte at jeg kan da sagtens klare to holdtimer i træk, især med den grundform (der nok egentlig i øjeblikket minder mest om en kageform…) jeg har. Så jeg meldte mig til piloxing og fitnessboksning. Med det resultat at jeg nærmest ikke kunne komme ud af sengen den næste dag, fordi mine muskler (eller… i hvert fald noget der minder om muskler) bare var så ømme! Men det er da godt at vide at træningen virker, I guess.

Anden gang jeg var afsted tog jeg også to hold i træk, men denne gang kunne jeg allerede mærke en tydelig (læs: minimal) forbedring. Det gjorde knap så ondt denne gang som den første. Så nu tør jeg godt snart tage afsted igen!

img-thing