Webshop med ventetøj

I går skrev jeg et indlæg om smart ventetøj og ammetøj og tænkte over min frokost i dag, at jeg da ikke kan komme med sådan en udmelding uden at give Jer et link til nogle muligheder.

Mine yndlingsteder shop med ventetøj og hvor jeg klart selv ville handle, hvis jeg var gravid må være Mammashop &  Mamalicious.

Jeg er især ret vild med Mammashop, fordi man kan få alt, hvad en gravid eller nybagt mor måtte ønske sig. Gå til Mammashop her.

 

Erfaringer og anbefalinger

Da jeg endnu ikke selv har erfaringer med køb af hverken ventetøj eller babyudstyr, er det lidt svært at give anbefalinger, hvilket jeg heller ikke har lyst til.

Dertil skal det siges, at jeg har hørt rigtig godt om Mammashop. Mine gravide veninde er utroligt tilfredse med varerne, servicen og handlen i det hele taget. Desuden er priserne super gode, og man har derfor altid råd til at købe lidt ekstra, hvilket måske kommer ud på ét?! NEJ DA:)

 

SEXY LADY

Faktisk hørte jeg om Mammashop, da min gravide veninde Emma troppede op som en anden Sexy Mama, og jeg hørte hende, hvor hendes kjole var fra. Det var så en ventekjole fra Mammashop og pludseligt er det ikke så slemt at blive gravid og tyk!!

Det er super fedt, at der er nogen, der forstår, at vi helst ikke vil ligne noget katten har slæbt med ind, bare fordi man er gravid.

 

Hurra for Mammashop og smart ventetøj