Jeg vil ud at rejse! NU!

Åh hvor er det dog trist at vågne op til så mørk og kold en dag… Og nu siger jeg vågne.. Det er egentlig en overdrivelse, for når min alarm ringer om morgenen så tager det altid først lige et par minutter at overbevise mig selv om at jeg rent faktisk skal stå op, at det ikke er en fejl, og at det heller ikke, på trods af mørket, er midt om natten… Og derefter tager det så også lige et kvarters tid rent faktisk at svinge benene ud over sengekanten og fødderne ned på det kolde gulv. Kan mærke at det bliver en meget lang vinter jeg går i møde, hvis jeg allerede nu har problemer med at stå op.

shutterstock_86352952

I det mindste kan jeg måske se frem til at der på søndag når sommertid slutter og uret bliver stillet en time tilbage måske bliver lidt lysere om morgenen. Men til gengæld bliver det så hurtigere mørkt. Og snart vil det være mørkt når jeg tager på arbejde, og mørkt når jeg kommer hjem igen… SUK! Jeg brokker mig meget kan jeg godt høre, men det eneste lys som kommer til at holde mig oppe i de her vintermåneder er skæret fra stearinlys – og dem er jeg til gengæld storforbruger af! Og det skal også nok bliv hyggeligt i december, hvor jeg kommer til at leve højt på risengrød, kalenderlys og pebernødder. Men kunne det ikke bare godt være en anelse lysere om morgenen når jeg står op – please?

Charterferie – ja tak!

Jeg ville nok godt kunne klare det hvis jeg i det mindste havde en ferie at se frem til. Sådan en dejlig uge på en eller anden sol-ø, hvor jeg rigtig kunnet blive varmet igennem og få en masse lys – så de mørke efterårs- og vintermåneder ville få et lyst afbræk. Men det er ikke lige det der er penge til i øjeblikket. For slet ikke at tale om tid. Har vist før nævnt her på bloggen at jeg synes tiden går lidt for hurtigt og at jeg har travlt hele tiden. Og så skulle man jo tro at vintermånederne ville flyve afsted, og det var sommer før jeg nåede at se mig om… Men min erfaring viser desværre at det ikke er tilfældet…

shutterstock_130167068

I det mindste skal jeg være taknemmelig for at jeg ikke bor i Finland. Min veninde har en kæreste der, og hun skal måske flytte derop.. Og hun frygter endnu mere de mørke, kolde, sne-fyldte måneder de går i møde nu, og hun er ikke helt sikker på at stearinlys vil kunne hjælpe på alt det mørke. Så måske skal jeg ikke klage over mørket her i Danmark – og så må jeg sætte mig hjem under et tæppe med en god kop te, et godt magasin, og en masse stearinlys, mens vinden rusker i træerne. Det lyder da egentlig meget hyggeligt :)