Jeg har altid har en tendens til, at når først jeg går i gang med indretningen, så er det påvirket meget af mit humør og hvilken farver der lige er i min yndlingsfarve i det øjeblik. Dette giver ikke altid det bedste resultat, da jeg har en trendens til at vælge én farve og så skal alt bare være denne ene farve.

Det har til tider givet nogle ret så hæslige resultater – lidt ala når man lader små piger indrette kun med lyserøde – men jeg har også til tider været heldig. Det har dog taget en del tilvende, og en masse forsøg, at ramme de bedste resultater når man kun indretter med én farve. Jeg følger ofte med over på boligbloggen Vinterfryd, hvor det er at finde inspiration, da hun ofte skriver indlæg i kategorien ”indret med farver” som tager udgangspunkt i én farve. Det er formentlig ikke helt det kategorien er tiltænkt, men hvis man lige mangler et par fede produkter i grøn, blå eller rød, så er det det helt rette sted.

1

Og når nu vi er i gang med at snakke omkring indretning med en bestemt farve, så vil jeg dele en hjemmeside med jer, som virkelig har været tiltrængt. Hjemmesiden Pudeguiden.dk! Det er helt simpelt, men gør bare shoppingen for sådan en som mig mega nemt! Det som de gør er, at liste alle puder fra en række brands, men basseret på farver, former, størrelser, type etc. – men lige når det kommer til farve opdelingen, så er der bare ikke andre som gør det. Derfor er det super nemt at finde en pude, når du allerede på forhånd ved farve det skal være.

2

Er du f.eks. på udkig efter en rød pude, så klikker du her, og er der derimod en stribede pude du kigger efter, så finder du dem her. Der findes en sektion til næsten alle farver, så det er super nemt at finde den rette. Og pludselig ender du ikke ud med de samme Hay puder som alle de andre, da du får et bred udvalg af forskellige pudebrands. Hjemmesiden er et kig værd.