Hvis du mangler et hotel i Brøndby, hvor prisen er overkommelig og værelserne lyse og venlige, er Idrættens hus noget for dig. Værelserne har alt, hvad den forretningsrejsende, familien og turisten skal bruge i et hotelværelse. Du finder skrivebord, dejlige senge, lænestole og selvfølgelig fjernsyn så du kan slappe godt af, eller arbejde hvis du har brug for det.

Idrættenshus

Et alsidigt hotel

Idrættens hus er ikke blot et hotel. De tilbyder unikke konferencemuligheder og har et afgjort mål om at blive danskernes foretrukne konference sted samt oplevelses-hotel. De lægger vægt på et kreativt miljø, som skal være rammerne omkring ethvert arrangement, ferie, eller konference der måtte være brug for lokaler til.

Du finder Idrættens Hus Hotel 20 minutter fra København og med 3000 parkeringspladser, så der er plads til alle. Der er naturligvis WiFi på hotellet, så du kan være online selvom du er væk fra hjemmet, på ferie, eller til konference. De kender vigtigheden af at kunne være online, særligt hvis man kommer der i forretningsøjemed.

Der tilbydes en lang række sportsfaciliteter hos Idrættens Hus: Volleyball/beachvolleyball, bådudlejning, golfbane, sejlads, surfing, vandrestier, Billiard og løbe-/ inlineskatebane. Der er noget for enhver smag, hvis man ønsker gode aktivitetsmuligheder i forbindelse med sit ophold på hotellet eller til en konference. De er også gode til at afholde møder udendørs og man kunne f.eks. bruge de mange vandrestier til walk-and-talk møder.

Hotel faciliteter

Sauna, motionscenter, solarium er blandt de wellness faciliteter du finder hos Idrættens Hus. De er med til at give dig total afslapning. Ud over disse finder du elevatorer, TV-Lounge, gode parkeringsmuligheder, terasser, hotelbar, mødelokaler, ikke-rygeværelser, computer med internet og restaurant som alle er faciliteter der giver dig et endnu bedre ophold.

Toppen af den danske sportselite

Den danske sports elite bruger ofte Idrættens Hus til events og arrangementer, da de rummer den aktive livsstil til fingerspidserne. Flere medlemskontorer har til huse i Idrættens Hus, blandt andet Danmarks Idræts Forbund og Danmarks Cykel Forbund, samt mange mange flere. Idrættens Hus er meget stolte over det de tilbyder og det er med god grund. De er dygtige til det de laver og ved hvad der virker. Du kan bo her billigt og under fabelagtige faciliteter.