Er jeg den eneste, der ikke skal på skitur i år? Jeg føler det i hvert fald! Jeg synes alle mine venner på Facebook lægger billeder op fra deres fede skiferier. Imens har jeg bare været her i Danmark, hvor vi havde én snesnorm, hvor sneen efterfølgende kun var her i ca. to uger. Sikke en vinter! Jeg havde håbet på, at vi havde masser af dejlig sne. Det giver en god stemning, og gør det lysere udenfor. Jeg nåede da knap nok at få mine ski ned fra loftet, inden sneen var væk igen. Ja, jeg ved godt, at jeg kun kommer med sure opstød lige nu. Beklager, men jeg skulle lige ud med det! 😀

DANski fik ellers lige mit humør op, da de via deres Facebookside havde en konkurrence, hvor man kunne vinde en skiferie for to til USA. Og WOW(!) hvor ville jeg gerne have vundet den! Men det blev desværre ikke mig, som vandt denne. Så nu er jeg bare tilhænger af DANski og alle andre skisportsrejsebureauer, som findes. Jeg har allerede udset mig en skiferie, som jeg gerne vil af sted til næste år. Jeg håber og krydser fingre for, at økonomien bliver til dette.

Det positive er, at de små forårsblomster er ved at komme frem fra sit skjul. Der er derfor lige et billede med forårsblomster, som giver et bedre humør til mig – og dig. :-)

shutterstock_178763228