Hvad bruger jeg lige min tid på?

Er det bare mig eller flyver tiden afsted? Jeg synes konstant jeg skal noget og har travlt, og lige pludselig er endnu en uge gået.

Det er bare ikke nemt at sige nej og vælge noget fra, når der er så meget man gerne vil. Kender i det? Man vil alt, men må bare se sig slået af tiden, eller af ens evne til at koncentrere sig i så lang tid af gangen. Jeg har tidligere skrevet om, hvad man kan gøre for at bekæmpe stress og blive mere effektiv i hverdagen, men må indrømme at det er svært at gøre i virkeligheden. For uanset hvor meget jeg planlægger, og at jeg efter arbejde godt kan have tid til at lave en helt masse andet, så er det ikke sikkert at mit hoved er med i det, og at min energi er på et niveau andet end til at smide mig i sofaen når jeg kommer hjem efter otte timer på job. Og så kan man planlægge nok så meget men hvis ens krop og hoved bare ikke vil noget, så er der ikke så meget at gøre.

Jeg er stadig ikke så god til at drikke kaffe – det er jeg nemlig blevet foreslået før – og cola orker jeg heller ikke i lændgen. Jeg kan til gengæld godt lide te, og det skulle eftersigende også have en opkvikkende virkning. Og hvis ikke må jeg ty til slik og blive lidt høj på sukker… Det må da, i hvert fald i et stykke tid, have en positiv effekt på min effektivitet. Men det kan selvfølgelig også gå hen og give bagslag, hvis man crasher på et tidspunkt. shutterstock_84722566

Jeg forsøger at komme i fitness jævnligt, og jeg føler også at det giver mere energi (minus de dage hvor man kommer helt smadret hjem fra spinning og bare er parat til at ligge sig i fosterstilling og dø… lidt overdrevet, men er sikker på i kender følelsen :) ), men det tager også bare tid. Tid, som kunne være gået til andre opgaver på to do-listen, som bare bliver ved med at stå der uden at blive krydset af.

Men jeg må nok bare i gang med at arbejde, hvis jeg vil nå det hele, og så kan det godt være at jeg skal tvinge mig selv til at kunne lide kaffe, så jeg forhåbentlig vil få lidt mere energi. Og nok også en del mere hjertebanken af al den koffein… Men det går vel nok, ikke?

Hvad gør i for at holde jer i gang? Har i nogle fifs jeg kan prøve – udover kaffe?