Er der et brand som vi alle sammen kender og er vokset op med, så er det Haribo, som igennem de flestes barndom har været en stor del af fredagsslikken. Både mig og min mor er vokset op med Haribo slikken, hvilket siger lidt omkring hvor gammelt det er, da jeg er 27 år den dag i dag (og host, min mor er omkring de 50 år). Derfor har vi simpelthen dedikeret dette indlæg til at snakke lidt omkring Haribo slikken. I er allerede blevet introduceret for DagligvarerNettet, som også i denne omgang vil hjælpe os med at skrive lidt omkring Haribo slikken.

A serving of Haribo Matador Mix

Haribo slikken stammer faktisk helt tilbage fra 1920, og derfor vil de fleste af dine nulevende familiemedlemmer have haft mulighed for at stifte bekendtskab med slikprodukter fra Haribo. Dette er også den fornemmelse vi får, når vi snakker med diverse familiemedlemmer, som alle har haft diverse slikfavoritter fra Haribo igennem tiden. Der findes mange forskellige produkter fra Haribo som ikke findes i dag, men overraskende mange findes stadigvæk. Det er således meget sjovt at kunne tage et par Labre Laver med hjem til mormor, som stadig elsker disse den dag i dag.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

De alternative måder at benytte Haribo slikken

Selvom Haribo slikken er rigtig fantastisk, så er der nogle sjove måde hvorpå du kan gøre det lidt mere interessant. Herunder vil vi dele ud af vores erfaringer med Haribo slik – hvor I således får et helt livstid sjov og leg med Haribo slik (især vingummi).

Vingummi i vand/sodvand/etc.:

En af de sjoveste ting vi gjorde da vi var mindre, var at putte slik fra Haribo i vand natten over (primært vingummi). Det der sker er, at vingummierne ”suger” vandet til sig, og bliver kæmpe store! Selvom det lyder mærkeligt og du tænker at en vingummi kun bliver lidt større – prøv det! Vores rekord må være at få en vingummi til at blive 200% større! Tror du ikke på os? Så tjek f.eks. denne vingummi på Youtube.

maxresdefault

Frossen vingummi 

astroisDu kender sikkert allerede astronaut-isen, som kommer med en frossen vingummi i toppen? Kan du huske hvor godt denne vingummi smagte? Det samme kan du opnå med en række vingummier fra diverse Haribo slikposer (få et overblik over udvalget her). Eksempelvis kan du benytte vingummierne fra Stjerne Miks eller Guldbamser.

Udover blot at putte disse vingummier i fryseren (hvilket du skal starte med, for det er også bare en fed oplevelse), så kan du også blande dine vingummier op med sodavandsis (købsformat ala astronaut-isen).

Haribo æg i chokolade

Når du køber en pose Matador Miks (+ et par andre poser), så får du de her æg med forskellig farvede æg. Da vi var mindre, var disse æg ikke i særlig høj kurs ved familiens medlemmer. Derfor prøvede vi noget, som faktisk er blevet meget populært i dag (bare ikke med disse æg). Vi valgt nemlig at dyppe dem i chokolade (ja korrekt – vi opfandt lakridschokolade). Hvad du får her er dejlig lakrids, god chokolade og så denne her glasure overflade, som giver en perfekt smag (ja indrømmet – det er ikke for alle).

 

Har du et tid til hvordan man kan gøre Haribo slikken en smule mere interessant? Så læg endelige en kommentar herunder indlægget.