Jeg syntes vi trængte til et mere seriøst indlæg med fokus på business og den optimale metode til at få mest muligt ud af sin forretning. Bloggen vil ikke fremadrettet handle om hjemmesider, business og penge udelukkende, men da jobbet er en vigtig del af vores liv, synes jeg et indlæg omkring integrationen og brug af Magento som giver mange muligheder og som flere og flere bruge på jobbet var en god løsning.

Webshop – Magento integration

Har du din egen webshop som du gerne vil have det optimale ud af, men kan måske ikke umiddelbart se, hvad du mere kan gøre? Jeg er ikke den største ekspert på webshop området, men kender en smule til Magento integration (som eksempel) igennem arbejde.

Det som Magento kan, er at arbejde sammen med et hvilket som helst andet system og sikre, at man får mest muligt ud af sin forretning gennem udpenslede rapporter. Jeg arbejder til dagligt bl.a. i Magento og brugervenligheden er helt i top og derfor nemt at benytte.

 

Magento kan det hele…

Ved brug af Magento er det lettere at spore salget og slå på successen og optimere på faldgruberne. Jeg synes det er utroligt let at arbejdet i. Jeg har arbejdet i flere andre CMS systemer på jobbet og vil helt sikkert anbefale Magento som system til webshop ejere, fordi det fungerer og uden problemer integrerer med andre systemer.

Har du nogen kendskab til Magento? Og hvad synes du er godt eller skidt?