Håndboldsko på udsalg

Min jagt på nye håndboldsko starter ligesom alle andre år omkring maj. Så har man hele sommeren til at ‘falde over’ et tilbud. Det haster jo ikke før august, når træningen for alvor starter igen.

Jeg har siden jeg skrev indlægget om køb af håndboldsko i starten af maj kigget og surfet en del både i butikkerne og online. Og jeg synes særligt godt om udbuddet på DinSport, hvor der faktisk er ret mange tilbud. Også på nyere modeller. Se DinSports håndboldsko HER.

 

Asics it is…

Jeg er i forhold til inspiration og priser/tilbud overbevist om, at det igen i år bliver Asics. Jeg har været utrolig glad for tidligere Asics modeller og prøver lykken med et nyt par lignende de gamle. Jeg hælder især til de turkis Asics Gel Beyond. Hvad synes I? Og har I spillet i nogle af modellerne på DinSport?

Jeg er ret vild med den helt blå model også, men det er en herremodel, så den er nok ikke det oplagte valg til min damefod. Der er forskel i den måde den sidder på og komforten, så efter min overbevisning bør man holde sig til damemodellerne, hvis man er dame og selvfølgelig omvendt for herre.