Når man rejser meget, så har man ikke mulighed for konstant at fortælle sin familie, venner og bekendte omkring ens rejse, og i sådanne en situation kan en rejseblog være en rigtig god mulighed. Hvis du står overfor en rejse i en længere periode, så kan det være en god ide at overveje at lave en blog – en rejseblog – hvor du fortælle din omverden omkring din rejse. På denne måde slipper du for at fortælle omkring dine oplevelser igen og igen, da alle blot kan følge med på din rejseblog.

Start en rejseblog

Herunder har vi samlet en række grunde til, hvorfor man skal lave en rejseblog. Hvis du synes at alle begrundelserne herunder er tiltalende, så kan du efterfølgende smutte forbi LavBlog.dk og få hjælp med at lave en blog fra bunden.

Det er nem at holde styr på alle dine minder

Når du rejser så skaber du en række minder, og disse mindre glemmer du ikke hurtigt, da du altid kan kigge tilbage på dine gamle blogindlæg og billeder. Dette er således en nem måde hvorpå, du hurtig kan få den følelse du havde, da du havde selve oplevelsen.

En anden fordel er, at du nemmere huskere dine oplevelser ved at have en rejseblog – dette sker simpelthen fordi, du skriver det hele end. Ligesom i skolen, så har vi en tendens til at huske bedre, når vi skriver tingene ned.

Får dig til at gøre og opleve mere

Når du ved at folk læser med, vil du hele tiden have en trang til, at give dem noget spændende at læse. Vi elsker alle en doven dag på stranden, men vi vil hellere læse om din rejseoplevelse med hajerne, udforskningen af et nyt område eller opdagelsen af en skjult lagune. Rejsebloggen kan sætte et skub i, at du oplever endnu mere på din ellers spændende rejse.

Andre folk ser op til dig

Ligesom du selv gør, så søger andre efter inspiration, inden de skal ud og rejse. En del af denne inspiration kan findes på blogs, som du selv pludselig bliver en del af. Igennem opbygningen af en blog, kan du således blive en person som folk ser op til og går til, når de søger efter inspiration til deres næste rejse.

Du kan skabe et netværk til andre bloggere

Der er en enormt samfund af rejseblogs der er venlige, imødekommende og som deler din kærlighed til at rejse. Du vil også opbygge et netværk af blogvenner, der er blandt de mest rejste mennesker i verden, som er perfekt, når du leder efter inspiration til den næste rejse.