Træn derhjemme

Hvis du ligesom jeg ikke kan døje fitnesscentre og måske gerne vil være mere fleksibel med træning, så du har mulighed for at træne, når du har tid og lyst – er træning i hjemmet løsningen.Ved at lade fitnesscentret komme til dig, kan du tillade dig at lave det du vil i hverdagen og sætte fitness/træning ind i skemaet i en meget mere fleksibel grad.

Jeg sætter meget pris på at træne hjemme fordi jeg kan træne inden arbejde, midt på dagen, eller efter arbejde. Jeg synes det kræver for meget og jeg skal bruge tid på at komme hen i fitnesscentret.

 

Køb fitness udstyr online

Derfor fik jeg altså den idé, at jeg ville træne hjemme. I starten købte kun en måtte, en sjippetorv og nogle små håndvægte. Jeg ville gerne finde ud af, om det var noget jeg ville inden, jeg investerede for store summe i udstyr.

Undervejs har jeg handlet på Nordic Fitness, som har et lækkert udstyr/sortiment til det behov, man nu måtte have. Jeg har fået god vejledning hele vejen. Da jeg var klar over, at dette var mit kald, købte en crosstrainer på Nordic Fitness efter super rådgivning og vejledning.

Går du med samme tanker om køb af crosstrainer eller andet udstyr så besøg Nordic Fitness’ hjemmeside her.