Fed dag med arbejdet hos Eventhall

Så er det i morgen, at det går løs! Vi skal hen til Eventhall i Århus med mit arbejde og spille paintball mod hinanden. Herefter skal vi videre i byen og have lækker mad på en restaurant. Man kan vidst godt kalde det en sen julefrokost med arbejdet, da vi ikke fik holdt en julefrokost i december måned. Men det bliver så ikke den helt traditionelle julefrokost, da vi skal ud og være aktive, svede og så på restaurant. Gad vide om man kan få et bad derude? Det kunne sikkert være tiltrængt efter man har løbet rundt og leget politi og røvere.. eller hvad? Jeg er ret spændt på, hvordan det fungerer, og hvordan vi skal gøre. Jeg har nemlig overhovedet ikke prøvet det før – og jeg troede godt nok heller ikke, at jeg ville komme til det! Men jeg har taget udfordringen op og må prøve det der paintball. 😉

Lånt fra Eventhalls Facebookside

Det var min chef, der foreslog til vores morgenmøde, om vi ikke skulle lave et fælles arrangement for arbejdet, nu da vi ikke fik holdt julefrokost i december. Så var der denne unge praktikant der foreslog, at vi skulle lave noget aktivt sammen, fordi hendes veninde har været i Eventhall og har skrevet om det på sin blog, som du kan se her. De ældre hoveder i firmaet var lidt skeptiske med ideen, fordi de nok ikke tør tage kampen op mod de unge ansatte og praktikanten. Man skulle jo nødig tabe – og det skal jeg i hvert fald heller ikke! Så for at få overtalt alle på firmaet til at tage med til arrangementet undersøgte min chef Eventhalls anmeldelser inde på Trustpilot. Det ville også være ærgerligt, hvis det ikke var alle, som ville komme. Jeg tror, at det bliver rigtig sjovt, hvor man kommer til at grine af hinanden og ikke mindst af sig selv! Så jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget. Måske jeg lige skulle løbe en tur i dag, så jeg er helt kampklar til i morgen :-)