julemadenStår du overfor en kommende julefrokost, eller anden begivenhed, hvor julemaden er påkrævet? Så skal du til at skynde dig med at bestille – ellers når du det nemlig ikke. Selvom der kun står 31. oktober i kalenderen, så er vi faktisk ikke allerede gået ind i julefrokost perioden. Dette betyder at der fra nu af og indtil februar (ja sågar nogle gange helt hen i marts og april), vil blive afholdt et stort antal af julefrokoster i Danmark.

Vi stod selv problemstillingen sidste år, hvor vi havde ventet alt for længe med at bestille, og endte med at måtte skubbe vores julefrokost. Derfor har vi arrangeret os med Hjortshøj PartyService for, at give dig nogle råd omkring afholdelsen af julefrokost.

Tips til julefrokosten

  1. Få bindende tilmelder med betaling af en mindre del af arrangementet allerede i oktober (helst inden 15. Oktober).
  2. Overvej muligheden for at holde julefrokosten i egne lokaler, og bestil derfor kun maden udefra (læs mere her).
  3. Fortæl folk hvad de kan forvente til julefrokosten – f.eks. hvis der er gimic – så vil folk være mere tilbøjelige til at melde hurtigt tilbage.
  4. Lad restauranten/cateringen tænker over made, så er alle oftest tilfredse (det er trods alt det de har gjort i mange år).
  5. Afhold julefrokosten strategisk – så tidligt eller sent som muligt.
  6. Overvej mulighederne for afholdelse af julefrokost i hverdage, hvilket kan give gode rabatter samt mulighed for afholdelses i højsæsonen.

Folk gør ofte den fejl, at de først fastsætter en dato, og så får folk til at tilmelde sig til dette. Efterfølgende begynder de så at tænke over maden – og desværre nogle gange alt for sent. Danskerne elsker julefrokoster – og det er en tradition som blot er blevet større og større i Danmark.

Er du stadig på udkig efter flere tips til din julefrokost, så se videon herunder 


Hvis videoerne herover ikke gav dig inspiration, så findes der 2 steder vi vil anbefaler at du kigger videre. Det første kender du allerede, og vi har allerede vist et par videoer derfra. Der er nemlig tal om YouTube – her kan du nemlig finde en masse engelske videoer omkring borddækning, gaver, lege eller selvfølgelig også maden (vil du lave maden selv, så er det også en masse videoer som kan hjælpe dig vej). Den anden hjemmeside vi vil anbefale er Pinterest hvor, du kan finde en masse fede billeder – som kan give dig inspiration. Når du benytter Pinterest, så skal du blot finde de gode tags! Til dette formål vil vi anbefaler følgende:

juleslikken