I så fald er jeg og Sanne begyndt at kigge efter ting og sager, som vi skal lave i sommerferien. Vi vil begge gerne holde en aktiv ferie, hvor vi oplever en hel masse, som både er kulturelle ting, men lige så meget fordi, at det bare er vildt sjovt! Sanne har f.eks. ikke prøvet bungeejump, som jeg synes, er helt vildt sjov. Det er en oplevelse man skal prøve, hvis altså man tør. Dem som har højdeskræk, kan vidst ikke engang holde ud at tænke på tanken om, at hoppe ud fra en skrant/vogn hvor kun en elastik holder dig oppe fra at ramme vandet/ klipperne/ jorden under dig. Hvis man ikke har højdeskræk, så vil jeg klart anbefale, at du prøver det, hvis muligheden er for dette.

Da Kristine prøvede bungee jump!

Da Kristine prøvede bungee jump!

Sanne og jeg overvejer lidt, om vi skal en tur til USA og prøve at være på en kør-selv-ferie. Vi har allerede taget os selv i at sige: “Er vi virkelig blevet så gamle, at vi vil til at køre selv..” Men ja, den står højt i overvejelserne, da en kør-selv ferie er afslappende, hvor man intet skal nå. Der er derfor rig mulighed for at se og opleve det, som man gerne vil. Hvis man lige vil blive endnu en dag, så gør man bare det! Men synes nu, at det kunne være fedt, hvis Sanne også kunne prøve bungeejump. Hun er også lidt med på ideen! Jeg skal dog nok være der med hende, for jeg vil skam gerne prøve igen! De fleste, som prøver bungeejump, gør det på New Zealand. Derfor tænker vi også, at vores rejse kunne gå til den destination.

Vi har ledt lidt efter nogle grupperejser, hvor der indgår en masse fede oplevelser. Vi er derfor i tvivl, om vi skal tage til New Zeland på en aktiv ferie, eller om vi skal tage på en kør-selv tur i USA. I New Zealand er der rig mulighed for, at vi kan prøve bungeejump! Men det kunne virkelig også være fedt at komme til USA. Hvad tænker I? Hvor skal to unge piger hen, hvis de vil opleve en masse? :-)