Forleden dag var jeg på cafe med en veninde. Vi fik diskuteret verdenssituationen, fyren der var begyndt at skrive, aftalt en ny yogatime og alt i mens vi fik hygget os på bedste vis. Vi startede udenfor under en varmelampe med vores jakker på, men måtte nok sande at årstiden fik bugt med os. Jeg tror ikke, at der gik mere end godt 30 minutter før vi fik samlet os sammen og bevæget os indenfor. Varmen fra varmelampen var ikke helt nok…

en-tur-paa-cafe-i-den-kolde-tid

Venindens tur til frisøren

Min veninde fortalte om, at hun forleden havde været hos frisøren og var blevet tilbudt ’chai te’. Jeg havde nu en god idé om hvad det var, men i første omgang kendte jeg altså kun til chai latte. Chai latte, som er den her pulver man blander op med enten vand eller mælk og vupti; så har man chai latte. Kan du så gætte hvad jeg bestilte på cafeen vi sad på? Chai te!

Selve smagen var stortset identisk og jeg tror nu ikke, at der er den store forskel på chai latte og chai te. Den kop jeg laver derhjemme tager dog væsentligt kortere tid. Jeg spurgte nemlig den venlige tjener om hvordan de lavede deres version af chai te – og det lød som en stor omgang besvær, som jeg meget gerne ville være foruden. Det andet bruger jeg altså kun små 2 minutter på.

Min veninde var selvsagt helt fortryllet af den her nye drik hun havde opdaget, men jeg fik hende overbevist om, at hun lige så godt kunne prøve den her pulver-drik-variant, som jeg selv er storforbruger af. Jeg fandt min telefon frem og googlede lidt rundt omkring og endte på www.david-rio.dk – så der fik jeg hende overbevist om, at hun skulle bestille.

En tur i fitness

Cafeturen var ovre og maden lå selvsagt godt tungt i maven. Vi havde begge medbragt vores fitnesstaske – så nu skulle vi i fitness! Vi bad om regningen og fik bevæget os ud af døren. Fitnesscentret lå forholdsvis tæt på. Heldigvis! Ingen af os havde den stor energi da vi endelig kom derover; så det blev til et par løft, en lille gåtur på løbebåndet og vupti var vi færdige… Det var den træning for i dag!