Der findes utallige smagsoplevelser af e juice (tjek udvalget her: http://www.dampshop.dk/collections/e-juice). Der vil dog først belyses hvordan e cigaretten fungere. En e-cigaret eller elektronisk cigaret fungere ved, at der bliver påfyldt e juice i den. Der befinder sig en væskebeholder til denne e-juice. Når du har fyldt e-juice på, trykker du på knappen i midten af den elektroniske cigaret, imens du inhaler i selve mundstykket. Når du så trykker på den knap der befinder sig på midten af den elektroniske cigaret, aktiverer du dermed batteriet, der opvarmer e-juicen, så den dermed bliver til den damp, der skal dampes eller inhaleres. Begge dele minder om røg, hvilket gør at selve processen føles som at ryge på en almindelig cigaret.

Valget imellem e cigaretter og almindelige cigaretter

Disse e-cigaretter vil hjælpe rigtig mange med at kvitte cigaretterne. E juicen vil spille en stor rolle i din ryge stop proces, hvor du skal finde netop den e juice du kan lide. Det er muligt at få væsken i mange forskellige smagsvarianter som bliver til gode og spændende smagsoplevelser. Du kan få e juice i blandt andet æblesmag, lakridssmag, tobaksmag, jordbærsmag, vaniljesmag, colasmag eller banan smag. Valgmulighederne er nærmest uendelige, det gælder bare om at finde netop den smagsvariant man finder bedst smagende.

Endvidere er det muligt at få e juice med henholdsvis både med samt uden nikotin. E juice med nikotin kan fås i forskellige styrker eller niveauer, så du dermed stille og roligt kan slippe af med den afhængighed af nikotin du har, uden at skulle få flere af de skadelige stoffer, cigaretterne har.

Derudover er der rigtig mange der mixer deres e juice, hvilket kan resulterer i mange forskellige og spændende smagsoplevelser. Vi kan f.eks. anbefale jer at blande banan og lakrids, æble og mint, og jordbær med USA light. Disse 3 smagsvarianter er rigtig gode og blande og resultatet er rigtig godt. Der kan gå en helt sport i at finde gode smagsvarianter at blande for at få en ny smagsvariant man bliver glad for.

Hvad har dine smagsoplevelser været med e juices? Og har du nogle gode råd til nogle smagsvarianter du kan lide at mixe? Så skriv endelig nedenfor: