En julefrokost overstået – alt for mange tilbage!

Puha, nu er julefrokost-sæsonen rigtig skudt i gang, og jeg kan allerede mærke det..! Jeg var til julefrokost sidste weekend og skal det igen i denne weekend, og jeg kan godt mærke at jeg er blevet ældre, for snaps, juleøl og vin sætter lidt tydeligere spor end de plejede at gøre de forrige år. Så sidste weekend blev brugt på tømmermænd, og jeg gætter på at denne weekend nok kommer til at stå på det samme… Forhåbentlig lidt mindre tømmermænd, for jeg håber virkelig, virkelig, VIRKELIG meget at jeg har lært af mine fejl fra sidste weekend, og lader være med at drikke alt for meget. Jeg må jo forsøge at styre mig, så jeg ikke bliver nødt til at ligge i fosterstilling resten af weekenden.

shutterstock_150728297

Men det er bare svært at holde igen når man gerne vil feste igennem med de nye mennesker der er til den nye julefrokost. For det er jo ikke nr. 2 julefrokosts skyld at jeg var til julefrokost nr. 1 sidste weekend. Og det skal den da ikke bøde under. Så vinen kommer nok til at flyde til weekendens julefrokost og jeg er da også sikker på at det nok skal blive godt! For jeg er endnu ikke blevet træt af julemad, og kan sagtens spise meget mere flæskesteg, brunede kartofler og bestemt også meget mere risalamande. Hvilket også er derfor at jeg vil lave risengrød til aftensmad, og forhåbentlig lave en stor nok portion til at jeg kan lave risalamande af resterne – det skal udnyttes at det er december og at det derfor er fuldt ud legitimt at spise risalamande næsten hver dag (I wish…)!

shutterstock_101475526

Har i mange julefrokoster i skal til? Og hvordan klarer i jer igennem dem alle sammen?