Den populære e cigaret

I takt med, at vi vælger en sundere livstil og ikke ønsker at udsætte kroppen for unaturlige ting (gælder ikke alle), har rygning også fået et drop nedad. Regeringen og samfundet kæmper for et røgfrit land, og derfor er der også rygeforbud mange steder. Netop af den grund oplever man, at e cigaretter nydes og er utroligt populære. Man ser en person med en e cigaret på hvert gadehjørne. Når jeg venter på bussen damper de ventende på en e cigaret, når man er i lufthavnen ser man mange med e cigaret. I det hele taget fylder e cigaretter meget i gadebilledet.

En cigaret er det åbenlyse valg og gode erstatning for rygere, der har svært ved at ligge cigaretter på hylden, men ønsker at være røgfrie. Med e cigaretter, kan man trappe langsomt ned eller kvitte smøgerne fra den ene dag til den anden.

Hvorfor e cigaret?

Jeg synes personligt, at en e cigaret er et alletiders alternativ for rygere. Jeg er ærlig talt træt af at skulle holde vejret, når jeg går på gaden. E cigaretter giver plads til alle mennesker på gaden, hvor der både kan dampes og vejret kan trækkes. Man kan købe sin e cigaret juice med den mængde nikotin som man ønsker og ligeledes i den smagsvariant, der frister mest. For mig som ikke-ryger må det været det oplagte valg. Og hvorfor ikke stoppe nu, leve længere og stoppe med at udsætte andre for passiv rygning.

Ryger du? Har du prøvet en e cigaret? – I så fald, hvad synes du?