Jeg har ikke tidligere været en særlig stor fan af ure, især fordi ure til kvinder ofte er for feminine til min smag, det har dog ændret sig lidt, efter at jeg fik muligheden for at anmelde et ur fra Oliver Eggertsen. Uret kan beskrives som mande/unisex ur – at jeg er helt sikkert om at både mænd og kvinder kan bruge uret.

ure

Hvad der gør disse ure anderledes og meget federe end andre ure, er den fede sammensætning af guldkanten på uret imod de ”sejler” inspireret rem. Især remmen sætter et sommerligt præg på disse urer, som skaber en rigtig fed effekt – jeg tror billedet taler for sig selv omkring dette.

Selve uret er det sammen, men det fås med mange forskellige remme, hvilket giver rig mulighed for at vælge lige netop det ur som passer til din stil. Flere af urene er mere maskuline end andre, og der er også en del med lidt mere feminine træk. Besøg hjemmesiden her, og find det ur som passer til dig.

board-urboat-ur