shutterstock_84613690Så er der ikke længe til, at jeg rejser til Mexico. Hold op hvor jeg glæder mig!!  Eftersom det er i starten af april, vil der være stor sandsynlighed for, at vejret er helt perfekt. Sol, varme og kolde drinks med en fin lille paraply i. Det bliver godt! Vi har jo holdt en Mexico aften, hvor vi allesammen lige fik mødt hinanden og fik lækker mexicansk mad. Vi fik nachos med ost, guacamole og tacosauce. Til hovedret fik vi selvfølgelig mexicanske pandekager (også kaldet tortillas) med både oksekød og kylling. Det er vildt lækkert! Vi kom dog til at snakke om, at det egentlig ikke er det, som man får at spise i Mexico. Da de var der sidst fik de ikke tortillas – jamen hvad får de så at spise? Jeg har altid set nachos og tortillas som en mexicansk ret.. men nu gjorde de mig i tvivl.

Jeg slog “Traditionelle mexicanske retter” op på min bedste ven – google. Jeg fandt en ret, der hedder Huevos rancheros (som er på billedet). Det viser sig så, at det er en populær morgenmad, som består af steget æg serveret på en tortillas med tomat, chilisauce, rid, refried bønner, skriver advocado eller guacamole. Det lyder til at være en ret, som jeg skal have, når jeg kommer til Mexico! Det er desuden også populær at spise tropisk frugtsalat. Altså bedre kan det snart ikke blive!

Rejse”teamet” som vi skal af sted med er rigtig festlige. Jeg frygter lidt, at jeg får brugt alle mine pesos på kolde drinks i vandkanten.. :-)