Vi er fornyelig faldet over designeren Tom Rossau som virkelig har formået at skabe nogle innovativ idéer til lamper, hvor kreativiteten virkelig har været i højsædet. Vi elskede især de mere “klassiske” Rossau design lamper og endnu mere de nye påfund – naturlige træ finér bøjet i smukke, organiske former, der skabte fantastisk atmosfære.

Lige pt. har vi især kig på TR7 modellen som i ser herunder, som har et fantastisk design, og virkelig kommer til at give en personlig og lys til lejligheden.

WePromote_Tom Rossau_TR7_Pendant_Birch

Tom Rossau selvlært danske designer, og når der er tale om danske design, så ved vi jo godt at man ikke kan gå helt galt! Tom har altid været fascineret af ideen om, at skabe produkter fra træ og træ finér, hvilket umiddelbart er et meget usexet materiale, men vi lader billederne tale for sig selv – for der har virkelig været sans for detaljerne. Tjek f.eks. modelen TR19, som man næsten ikke kan forstille sig er af træ, hvis ikke man viste det.

WePromote_Tom Rossau_TR19_TableBirchWhite

Vi er ikke de eneste som er vilde med Tom Rossaus produkter, og produktet øverst har også vundet prisen  ”Audience Favorite Award” – Hurra for danske design. Når man forsøger at find flere oplysninger omkring hvem Tom er, så finder man hurtigt ud af, at der er tale om en designer, hvor der ALTID er sans for detaljerne.

Ofte er danske design ikke til at betale sige fra, men prisen for TR7 (som allerede er vores favorit) er i den høje ende, men stadig overkommenlig for de fleste, og så har man en fed lampe, som holder i mange år.

Står du og skal have fikset boligindretning op i hjemmet, så synes vi du skal tage et smut forbi rifraf, som har en kæmpe udvalg af designer lamper – til en hver smag. Se herunder nogle af vores favoritter.

Udklip

Udklip

 

Udklip